Title Image

Despre noi

Home  /  Despre noi

A&A Healthcare

Drumul nostru a inceput in 2014. Ne-am dedicat toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale personalizate si de cea mai inalta calitate, care fac diferenta.

Despre noi:

Obiectul de activitate al A&A HEALTHCARE este reprezentat de importul si distributia de dispozitive medicale destinate protezarii stomiilor, incontinenta urinara, dispozitive de mers si infiltratii intra-articulare.

Asigurari de sanatate

A&A Healthcare, are contracte cu toate Casele de Asigurari de Sanatate, astfel incat o parte dintre produse pot fi obtinute gratuit sau compensate partial, in baza unei decizii eliberate de catre acestea.

Principiul de baza al companiei este reprezentat de grija fata de pacientii nostri, cunosterea si intelegerea nevoilor pacientilor, cu adaptabilitate in functie de necesitati.

Misiunea noastra

Vrem sa aderam la cerintele si asteptarile pacientilor, crearea unor relatii profesionale solide si asigurarea unei vieti mai usoare persoanelor cu nevoi speciale.

Intelegem nevoile profunde ale pacientilor si dorim sa asiguram, prin creativitate si excelenta o relatie cat mai buna cu acestia.

Ne propunem sa contribuim in mod continuu la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor nostri, prin oferirea unei game largi de produse si servicii.

Viziunea noastra

Consideram ca valorile noastre sunt cunosterea si intelegerea nevoilor pacientilor, adaptabilitatea, atitudinea fata de pacienti, seriozitatea, propmptitudinea si eficienta.

Vom dezvolta pe termen lung o afacere profitabila, bazata pe incredere reciproca, respect si comunicare asertiva, care sa genereze siguranta deplina atat partenerilor nostri cat si comunitatii.